söndag 1 april 2012

Söndagstankar

Söndag och jag har legat på sjukhus i 10 dagar.
Idag vaknade jag med hög feber och helt matt i kroppen. Törstig som bara den och kunde dricka en hel del. Dom tror att det var den centrala ven katetern som var infekterad så den plockades bort raskt här i morse.
Det är en slang man för in i en mer central ven för att jag ska ta emot näring. Nu är den borta och jag har ju sakta men säkert börjat äta så den har fyllt sin funktion och sitt syfte. Därefter blev det lungröntgen och jag måste säga att min säng är en riktig racersäng, den rullar bättre än andra :-) och det är snudd på åksjuka jag känner när man väl kommer tillbaka.
Trodde jag skulle ha en kräksfri dag igår men efter att ha tittat på gladiatorerna så blev jag stressad och kräktes upp en del av kvällsmaten.
Jag har en stresstolerans som är lika med noll, fixar inget.
På förmiddagen igår mådde jag så bra, då hade jag kört Sh'bam mentalt genom att titta på koreografin på min iPad. Benen var med i matchen och jag hade riktigt roligt i 45 minuter. Njöt av musiken och försökte följa varje rörelse även om jag inte har förmågan.
Såg på facebook att det var spinn of hope igår, bra jobbat och kul att man gör det för en god sak.

I morgon eller på tisdag kan vi snacka hemgång, lyckan är fullkomlig :-) kommer inte vara hemma i mitt eget hem utan åker till Motala så jag får lite stöd av mamma tills jag får lite mer styrka tillbaka.

Ha en skön söndag!

7 kommentarer:

 1. Hej Nina, jag är så ledsen över att du ska behöva gå igenom det här :-( Du är så stark som delar med dig av det du går igenom, tack för att vi får läsa. Jag håller alla tummar (o tårna) för att du ska bli frisk fort!!!!

  HEJA HEJA HEJA!!!

  Kram Carro Tjäder (Poolparty hos Tygesens)

  SvaraRadera
 2. Kram på dig Nina och så skönt att snart få lämna sjukhuset, mammas omvårdnad är bättre.
  Kram från Eva-Marie

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att du mår bättre!! Tänker mycket på dej och hoppas verkligen att du är på benen snart igen!
  Igår spinnades det för fullt i 12 timmar, försökte skicka lite av den energin jag fick av att deltaga till dej!!
  Krya på dej hur mycket som helst!!! Kramar Emma!

  SvaraRadera
 4. Jag hejar på dig från tidig morgon till sen kväll! Filip pratar mkt om dig och vi är så ledsna för det som har hänt dig! Nu lägger vi vår förtröstan i att du ska bli helt återställd så lilla Leo får hem sin mamma snart! Många kramar och tankar från oss! // KRAM Lina

  SvaraRadera
 5. Underbara Nina! Härligt att läsa din positiva inställning och med det kommer man otroligt långt på. Här kommer styrkekramar, jubelrop, peppvrål och massor kramar. You go girl****
  kram Ulrika

  SvaraRadera
 6. Marie Åresjöapril 01, 2012

  Krya på dig. Du verkar ha rätt inställning och har en stark grundfysik, vilket är viktigt. Det kommer att kännas lite lättare snart. Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Härligt att du snart kommer hem till mamma! Det brukar göra susen att få komma till en annan miljö. Sjukhus i all ära men det gör en inte piggare... Vad bra att du börjar tänka på annat, tankens kraft är enorm! Varma kramar Anna Ljung

  SvaraRadera