måndag 2 maj 2011

Usama bin Laden - billigare bensin till semestern?

Skulle färga bryn och fransar i helgen, hade fått tillsägelse om att dom var praktiskt taget genomskinliga och att det var dags. Börjar rota i korgen där jag har mina kemiska medel och vad hittar jag där; mina smycken som jag letat efter! Blev så himla glad och lättad att jag blev helt till mig. Ringde polisen direkt och tog tillbaka anmälan och tänkte i mitt stilla sinne att vilken tur att jag haft så tuff vecka att jag glömt bort att meddela försäkringsbolaget. Fransarna och bryna blev några nyanser mörkare och bryna fick en lite finare form efter noppningen.
Det är väl mer än vad man kan säga om idrottsinsatserna i helgen. IFK förlorade och Tre Kronor förlorade mot Norge. Det är tur att Dophins håller fanan uppe och står starka, hoppas dom håller sista matchen i morgon och blir svenska mästare 2011.


Usama Bi Ladens död gör så att priset på guld, silver och olja pressas. Guldpriset har tydligen minskat med 0,75% så har du inte sålt ditt gamla guld och är i behov av pengar så spring till butikerna och sälj...eller spara till sämre tider. Oljepriset gick ner 2% och kan det då innebära att bensinpriset sjunker något? Det vore ju ovanligt med tanke på att när sommaren närmar sig så höjs våra bensinpriser....och det typiskt eftersom det är då man beger sig ut på vägarna för att semestra.
Det här måste ju också betyda en uppsving för Obama, USA´s president.
Över 3000 människor fick sätta livet till när terrorattacken på World Trade Center ägde rum, undra hur många civila som dött i kampen om att hitta och förgöra Usama bin Laden?
Undra hur stor risken är för nya hämdaktioner?

Det var en man som blottade sig och gjorde ett övergrep på några småflickor i Smedby Valborgsmässoafton. Det är polisanmält och de utsatta ska på förhör till polisen för att säkerställa händelsen.
Tydligen så har man hittat spår som kan kopplas till DNA så vi håller tummarna för att mannen åker dit!
En klok man berättade för mig att pedofilism är ett så starkt begär att det kan man aldrig göra något åt. Det är bara att låsa in dom och slänga nyckeln.
Håll uppsikt över barnen!

Det finns för mycket skit i världen!
Hur långt ska empatin sträcka sig? Finns det undantag och finns det dom man månar om mer än andra. Jag tänker enbart gärningsmän/kvinnor inte offren.

Hade en vaken natt i natt. Vet egentligen inte varför men vid tre tiden så slog jag upp mina blå och kunde inte somna om. Låg och kollade på tv:n där ibland CBS 60 minutes. En tös på universitetsnivå hade blivit våldtagen av fyra killar på skolan. Grabbarna var med i universitetets basket lag. Om jag förstod rätt så är det skolans uppgift att sätta straff och se ut den skyldiga när det sker inom skolans tid/område? Hur som så hade ingen av grabbarna blivit dömda för något även om dom hade blivit reglerade från skolan en kortare period och tjejen fick gå med skammen och utfrysningen för att hon hade varit lätt klädd, flörtat och varit berusad.

Varför, är det enda jag tänker?

Ha en skön dag/kväll!

3 kommentarer:

 1. Låter som en Lottie att behöva ringa & säja att man hittat sina prylar. Tappade plånboken för ett tag sen, kul dö den va i stoppad i en väska jag sällan använder. Hade använt den på helgen detta inträffade på tisdagen. Vilket jävla jobb att spärra allt körkort& alla bankkort. Jag va vansinnig börjar ju redan bli senil du Nina. Våldtäckten är bara förjävlig, finns inga ord Kram Lottie

  SvaraRadera
 2. Åh så skönt att du hittat dina smycken.
  När det gäller pedofilen så är det dagiset som ligger mitt emot mamma och pappa i Smedby, syrran har sina grabbar där och hade varit på dagisgården och lekt på förmiddagen med grabbarna. Nu känner hon sig nästan smutsig säger hon när hon tänker på att barnen går där. Tur bara att barnens pappa med vänner inte kom lägligt när peddon var där......

  SvaraRadera
 3. Hoppas att grisen som blottade sig åker dit och får ett kännbart straff.
  Jag är lite kluven vad gäller att sätta ut bilder på de som har begått brott och de har avtjänat sitt straff. Fast när det gäller pedofiler så undrar jag om det inte borde vara befogat. Föräldrar,lärare och andra som har med barn att göra måste ju ha en chans att skydda barnen.
  Sedan sägs det ju att pedofiler inte kan botas utan de har alltid den driften och alla kan tydligen inte hålla tillbaka den. Då är det ju ännu mer befogat anser jag att de ska hängas ut. Kanske det kan vara en begränsad period på säg 10 år. Har det visat sig att de klarar att motstå sina sjuka drifter så måste de som alla ha en ny chans. Kanske?

  SvaraRadera