tisdag 3 maj 2011

Lugn och ro! Inte under Maj månad i alla fall!

Fullklottrat i kalendern!
Skulle hitta en tid när jag kan gå ut och äta med en av mina förskolor, dom vill fira min födelsedag genom att bjuda ut mig. Så gott som varje kväll var uppbokad i hela maj. Första ledig kväll var måndagen 30:e.
Det är bokade kvällsmöten på mina olika enheter, det är klasser på gymmet som jag åtagit mig och så är det rektorsutbildningen.

Kliar mig lite i huvudet och undrar när jag ska få tid med sonen, familjen och kärleken? Det är tur att helgerna finns och att jag varit så klok att jag inte fulltecknat även dem.


Vanligtvis tycker jag det är kul med tempo i livet och vardagen men nu känns det för mycket. Kan vara våren som gör det, det känns tungt att gå in och träna när det är sommarvarmt ute (kanske inte idag) och just nu är jag trött i kroppen. Jag har tagit ett beslut om att bara ha två klasser i veckan på gymmet och min tanke är att lägga mer tid till Leo och min utbildning. 

Jag har nog aldrig under mina 20 år som instruktör varit trött på gruppträning, visst har jag haft svackor när det gått mindre bra men jag har alltid tyckt att det är det roligaste som finns. Nu känns det annorlunda. Inte tråkigt men det finns annat som lockar. Träning och att röra på mig är en livsstil och den finns inom mig men jag känner att jag är trött på mig själv, på mig som instruktör. Skulle behöva vila och samla inspiration och glädje.
Säkert inget allvarligt och det kommer att göra mig gott att ha semester i sommar från klasserna, något som jag inte heller haft på några år. För ni som känner mig vet också hur rastlös jag blir när jag inte har något att göra...

Nu har vi dragit igång projekt marknadsföring av Djäkneparksspåret. Otroligt spännande och jag lovar att ge er uppdateringar när det väl kommer igång.
För er som inte vet vad Djäkneparksspåret är för något är det ett samlingsnamn på Djäkneparksskolan, Lindöenheten (som består av skolor och förskolor), Gustav Adolfs skolan, Oxelbergsskolan, Ljuraskolan, Regnbågens förskolor, Oxelbergens förskolor och City barnomsorg (som består av förskolor, öppna förskolan familjecentralen Strömmen och dagbarnvårdare). Spåret ska verka som en röd tråd i östra delen av city från öppna förskolan där bebisar kommer och man samverkar med BVC och socialtjänsten till Djäkneparksskolan där man avslutar sin grundskola.
Vi chefer samverkar också med varandra och försöker hitta bra samarbetsformer för att driva utveckling tillsammans. Jag arbetar med ett riktigt toppengäng och det finns så mycket kompetens och kunskap att jag känner mig privilegerad att få jobba tillsammans med alla dom bästa :o) Nu vet jag att det finns några andra som också är bra (ni vet vilka ni är) och ni får räkna in er i den klungan bland de bästa även om vi för tillfället inte arbetar tillsammans.

Dags att svida om till träningskläder!
Mot Gyyyyyymmmmmmet!

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att du har dragit ner lite på gymmet med tanke på Leo som ju behöver någon hemma på kvällarna. Han är ju i den åldern nu att han kanske är ute med kompisar lite längre. Fast det känns alltid tryggt att bara VETA att någon är hemma ifall man kan vilja något. Allt kan inte redas ut per telefon och inte är det ju den kontakten barnen behöver heller.
    Jag vet att du är en jättebra mamma till Leo, men ibland kanske man vill höra någon annans tankar. Om det sen är rätt eller fel, det kan kvitta.
    Kramar till dig och goa´ Leo

    SvaraRadera