tisdag 8 maj 2012

Mina provsvar har kommit!!!!

Vilken dag det blev idag!
Försov mig i morse och kom sent till mötet jag hade bokat. Jag hade lite svårt att somna igår efter kvällsmötet på jobbet så klockan tickade iväg fram till långt efter midnatt innan John Blund behagade komma hit. Det resulterade i en ruskigt trött tjej i morse.
Jag har träffat kuratorn idag.
Passade också på att väga mig. Har gått upp ett kilo i muskler :). Nu väger jag 49 kg.

Jag fick också uppfattningen om att mina provsvar har kommit, kuratorn kunde se att ett möte var bokat med min ansvariga läkare på onsdag nästa vecka. För att säkerställa att det verkligen stämde, att provsvaren kommit, så fixade kuratorn att en sjuksköterska skulle ringa mig kl.16.
Samtalet kom när jag var på Zondera och njöt av en lyxig fotvårdsbehandling. Jag nyttjade min presentkort som jag fick av mina kollegor på gymmet.
Jag fick bekräftat att provsvaren kommit men att sköterskan skulle prata med en annan läkare som kan leverera svaret. Den läkaren som mötet är bokat med är inte på sjukhuset den här veckan.
Hur frustrerande är inte detta!!!!!
Jag vill bara veta om det är godartat eller elakartat, samtalet om hur vi sedan ska gå tillväga kan jag gärna på onsdag nästa vecka.
Nu lovade sköterskan att höra av sig i morgon, håll alla tummar och tår att jag får veta hur det står till med mig på riktigt utan att behöva spekulera.
Det var riktigt roligt att träna idag. Sh'bam - Come as you are and leave as à star!
Jag hade energi till de tre första låtarna sedan kände jag hur all ork och kraft sinade saka men säkert bort. Men envis som jag är hängde jag med hela passet och gjorde så gott jag kunde. Jag skuttade inte så högt och jag tog inte i så hårt. Oavsett var det skönt att träna, skönt att utmana kroppen och skönt att befinna sig i en träningssal igen. Är äntligen trött i kroppen på ett skönt sätt och inte bara matt i hjärnan.
Nu blir det sängen!

1 kommentar:

  1. Hållar alla tummar och tår
    Kram
    Gunilla

    SvaraRadera