onsdag 2 juli 2014

Give all your shit away and start living

Nu har jag tagit klivet in på den alternativa banan. Äter just nu bara råris, rostade sesamfrön och rostat havssalt och dricker enbart avkok från råris. Det är inte det godaste jag ätit eller druckit men nu gäller det att rena kroppen och hitta möjligheter att få en duglig livskvalitet. Jag har i alla fall inget ont i magen och heller inga kramper, jag har inte ens kräkts bara det är gott nog!
Jag har varit i kontakt med Art Of Living i Linköping och känner att det kan vara något för mig. Österländsk tanke där kost och andning är i fokus.
Efter mitt första besök där idag var jag helt slut. När jag kom hem somnade jag på soffan direkt och sov i ett par timmar.

Blev av med min mobil i fredags. Hade varit på onkologen hela dagen och jag vet att jag hade mobilen där. Antagligen så blev den inlindad i filtarna jag hade på mig och nerskickad i tvättsäck så nu har jag även tagit kontakt med tvätteriet i Norrköping. Pratade med Folksam och tydligen täcker inte min försäkring förlust av mobiltelefonen, så himla visset. Jag har inte råd att köpa en ny mobil. Tänkte jag skulle ha lite is i magen och se om den dyker upp annars får jag köpa en begagnad på blocket. Tills dess använder jag min jobbmobil. Jag är så glad över att jag säkerhetskopierat mobilen i datorn samt att jag samkört jobbmobil och privatmobil så jag har inte förlorat något, varken kort, kontakter eller kalender. Det som är helt borta är mina anteckningar som jag gjort däribland ALLA mina lösenord. Med cellgifter i hjärnan sviker minnet och jag kommer knappt ihåg pinkod på betalkortet, då har det varit skönt att ha lite backup 😊. Men det löser sig säkert, jag får fixa nya koder och lösenord.
Den kan även ligga kvar i taxin men där blev jag så illa bemött i växeln att jag orkar inte reda i det. Jag har gjort en polisanmälan och så får jag hålla alla tummar och tår att den dyker upp. Det är i alla fall ingen som kan använda den, mobilen är spärrad och detsamma med SIM kortet.

Renoveringen i Leos rum börjar ta form. I måndags kom golvläggaren och la golv. Det blev riktigt bra. I tisdags kom målaren och spacklade väggarna. Nu är det torkat och klart för att fortsätta med tapetsering, målning av element samt målning av tak. Till tisdag beräknas det bli klart. Det ser jag fram emot.

Säljer lite grejer på blocket. http://www.blocket.se/ostergotland/Soffbord__lampskamar__matta__hyllor_54711623.htm?ca=14&w=1
Det jag blev av med först var bordet men de andra grejerna finns kvar. Skönt att rensa och bli av med!

Ha en skön helg!
Stor kram
2 kommentarer:

 1. Hej Nina!
  Tråkigt att cellgifterna inte hade önskvärd effekt men ändå positivt att tumörerna inte hade växt så mycket i alla fall. Skönt är också att magen hållit sig lugn.
  Vet inte om du stoppar i dig Dimor (mot diarréer). Min erfarenhet av dom är att jag inte kan äta dom dagligen en längre period utan att få tarmvred. Äter dom därför endast om jag ska göra något speciellt då det krävs att magen håller sig lite lugnare.
  Tråkigt med mobilen. Hoppas att du får tillbaka den. Möjligheten finns i alla fall.
  Ett litet tips. Jag använder Evernote för anteckningar och då finns alla anteckningar oavsett vilken mobil som används. Man kommer även åt anteckningarna på en dator. Redigeringar och nya anteckningar synkroniseras automatiskt. Jättebra!
  Ladda bara ner appen Evernote på telefonen så får du en länk att ladda ner på datorn. Bara ett litet tips, som du kanske har nytta av.
  Bra att du provar alternativ behandling. Tror det är ett bra komplement till traditionell behandling. Men du måste unna dig lite gott också ibland.
  Jag hoppas att du får må fortsatt bra i alla fall och att sommaren bjuder på lite bättre väder. Men det är också skönt att få det lite ordnat omkring sig också, vilket inte är så lockande när solen gassar. Jag håller verkligen tummarna för dig att allt nu ska flyta på i positiv riktning.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej, känner inte dig men har följt ditt öde sedan reportaget i tidningen. Jag tänkte bara på detta med alternativ behandling och undrar om du läst hur artisten Annika Ljungberg behandlar sin cancer? Tycker det skulle vara värt för dig att läsa hennes blogg eller gå in på hennes företags hemsida friskhuset.se, ett litet tips bara. Varmaste tankar till dig!

  SvaraRadera