onsdag 4 april 2012

Livet här och nu :-)

Idag är jag på gång!
Nu finns det inte mycket som kan stoppa mig.
Kateterhelvetet är borta, jag kunde både duscha och klä på mig själv.
Man tänker inte så mycket på dessa vardagliga saker man gör på rutin varje dag utom när man hamnar i någon form av sjukdom där allt sätt på sin spets.

Inget illamående, hade min första spyfria dag i går, och jag kände mig stark.
Nu jäklaranamma ska det hända grejer.
Har fortfarande kvar min kateter i halsen men behöver inget dropp eller någon medicin.

Hade samtal med kuratorn på morgonen och jag kände mig så himla mycket bättre.
När ronden kom vid 10.00 kom det upp på förslag att jag kunde ta dagpermis. Mamma och jag åt lite lunch på sjukhuset och sedan fick jag vila mig lite medans jag fick en påse antibiotika.
Därefter packade vi och åkte hem. Hem kära hem!
Det var så fint. Städat och i ordning och så har jag haft Johnny hemma som har gjort en massa småfix. Mamma är glad att han har något att göra :-).
Med tanke på förmiddagen igår där jag knappt kunde ta mig ur sängen, fick allergianfall utav blodpåsen som skapade både skakningar och frossa tills idag är ju flera mil ifrån varandra.
Jag tror att det hela satt psykiskt. När jag fick veta att det var nya vindar kände jag kraften komma åter.

Nu är jag tillbaka på sjukhuset och ligger åter i sängen och tittar på tallarna. Lite svag vind som smyger lite försiktigt mellan grenarna och det är väl ungefär så jag känner mig, en liten dag i taget får smyga fram och man får hoppas det bara blir bättre och bättre.

Jag är otroligt glad över alla som har pushat och hejat både här och på facebook. Det har känts fantastiskt och det har verkligen uppmuntrat mig.
Det finns två kommentarer som jag tagit lite extra åt mig för att dom kommit vid rätt tidpunkt och det är Bett Skrinjars kommentar om att detta som händer nu är bara en liten, liten ring i mitt träd. Den satt klockrent vid det tillfället jag läste. Tack!
Den andra kommentaren är Ingegerd, min handledare, hon skrev något som jag inte kan citera men vid det tillfället jag läste det så gick den rakt in i hjärtat. Tack för det!

Att man får mycket tid att fundera och tänka över sitt liv har varit något gott för mig. Jag är inte klar än och mina tankar går till vad är meningen med livet när man hamnar i en sån här sits. Nu tar jag mest en dag i taget så får vi se vad provsvaren visar om två veckor. Då kanske det blir en annan kris i livet.

Ha en skön onsdag!

2 kommentarer:

  1. Stor kram till dig gumman =) O idag fråga Johan chans på mig o jag svara JA så nu e de han o jag =) hihi Sött va ;) Du finns i mina tankar hela dagarna gumman o jag vet att du kommer fixa allt de här du går igenom! Massa kramar från mig Marie <3

    SvaraRadera
  2. Hej! Nina.
    Jag fick höra hur dålig du var och har nu läst din blogg.....usch! Vilken grej du går igenom och gått igenom. Nu håller jag tummarna att allt bara blir positivt......svaret på tumören och tillfrisknad.....alla tänker på dig! Ha en bra påsk och en jätte kram//Anne på Hatten "Lilla Björn!

    SvaraRadera